7 Липня 2022
Новини

Удари з HIMARS: рашисти масово втікають з поля бою

Удари з HIMARS: рашисти масово втікають з поля бою

Після обстрілу ЗСУ з РСЗВ HIMARS у тимчасово окупованій частині Запорізької області 30 російських військових дезертували.

Про це повідомила Запорізька ОВА у Telegram у четвер, 7 липня.

У повідомленні сказано, що згідно з інформацією української розвідки, після того, як Збройні сили України вразили військові об'єкти окупантів із високоточної зброї в цьому регіоні, в армії окупанта розпочалася паніка.

«Військовослужбовці російських окупаційних військ масово залишають склади та бази зберігання озброєння та військової техніки росії, побоюючись нових ударів РСЗВ Himars. Так, нещодавно на тимчасово окуповану територію Запорізької області прибув підрозділ ФСБ росії із завданням провести розшукові дії за фактом дезертирства близько 30 військовослужбовців росії, які залишили місця дислокації підрозділів», - розповіли в ОВА.

Наразі на Запорізькому напрямку окупанти зосередилися на виявленні слабких місць в обороні українських військ.

Протягом минулої доби ворог здійснив 44 обстріли позицій ЗСУ – атакував цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Преображенка, Гуляйполе, Оріхів, Плавні, Таврійське. Надійшло 35 повідомлень про руйнування об'єктів цивільної інфраструктури.

Нагадаємо, американські реактивні системи залпового вогню HIMARS на полі з 23 червня ефективно знищують окупантів, а також ворожі склади.

рфнавіть запустила фейк про нібито знищення HIMARS в Україні.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему

Останні матеріали