7 Липня 2022
Новини

На Луганщині чоловікам замість зарплат вручають повістки

На Луганщині чоловікам замість зарплат вручають повістки

У тимчасово захоплених українських містах Лисичанськ та Сєвєродонецьк російсько-окупаційні війська накопичують сили серед місцевих.

Про це повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

росіянам все ж не вдається вийти на межу Луганської області І щоб завершити виконання хоча б якогось завдання окупанти проводять "ротацію", примусово залучаючи місцевих до своїх військ.

Таким чином, за рахунок сєвєродончан і лисичан намагаються подолати спротив українських бійців.

"Проводять ротацію, залучаючи місцевих. Як це відбувається? Чоловіка запрошують на роботу, наприклад, до водоканалу, а через кілька днів він замість перших грошей отримує повістку. Його викликає "нова батьківщина", - розповів він.

Гайдай зазначив, що очікується чергове підсилення з боку військ загарбників.

"Воювати на рівних умовах вони не в змозі, п’ятикратну перевагу використати теж. Коли вона десятикратна і дозволено стирати із лиця землі великі міста – щось виходить. Але захопити автосполучення з Лисичанська до Бахмута росіянам не вдається вже третій місяць", - додав Гайдай.

За його словами, окупанти контролюють лише ті ділянки, з яких ми відійшли на нові оборонні позиції. Допоки тримали Лисичанськ, жодним метром цієї дороги ворог не володів. Для них це чергова "Великая битва".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луганськ, війна з Росією
В тему