26 Червня 2022
Новини

рашисти роблять з Маріуполя полігон для військових потреб

рашисти роблять з Маріуполя полігон для військових потреб

У Маріуполі росія хоче розмістити основне сховище палива для їхньої армії.

Так вони перетворюют місто на полігон для військових потреб. Про це повідомляє радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

«В Маріупольському порті буде розміщено основне сховище палива для військових потреб. За використання залізниці це значно скоротить логістику для окупантів до лінії фронту. Також окупаційна адміністрація міста та порту отримали завдання в першу декаду липня забезпечити повноцінне відновлення порту. Загальна логістика з Маріуполя металобрухт, зерно та вугілля. В Маріуполь паливо, військова техніка та БК в першу чергу», – йдеться в повідомленні.

Андрющенко зазначає, що для забезпечення режиму охорони окупанти заселили всю першу лінію приватних будинків в районі пляжу Песчаний, що примикає до порту, виключно військовими. Також радник мера наголошує, що відновлення будівель в місті не буде.

«Дома біля ринку для робітників військово-транспортної бази, гуртожиток в районі АС-2 для безхатьків. Загалом на 5 тисяч місць. По всіх інших відповідь, що «до зими дорога в росію відкрита», – додає він.

Нагадаємо, загарбники поширюють фейкову інформацію зі списками будинків в Маріуполі, які підлягають знесенню найближчим часом. Таким чином вони намагаються повернути в місто людей із евакуації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, маріуполь
В тему