26 Червня 2022
Новини

Ракетні удари по Сарнах: зросла кількість загиблих

Ракетні удари по Сарнах: зросла кількість загиблих

Внаслідок обстрілу ракетами міста Сарни на Рівненщині 25 червня загинули четверо чоловіків.

рашисти влучили в СТО з мийкою та в ще один комплекс, де ремонтували автомобілі. Про це повідомив голова Рівненської ОВА Віталій Коваль.

«Невтішні новини із м. Сарни. Під завалами знайшли ще одного загиблого. Таким чином кількість жертв вчорашнього ракетного удару по цивільних об‘єктах зросла до 4-х осіб. Це чоловіки віком від 30 до 51 року. Ще двоє осіб – у важкому стані. Підрозділи ДСНС аварійно-рятувальні роботи завершили. Працюють слідчі», – йдеться у повідомленні.

Внаслідок вчорашнього обстрілу Сарн у Рівненській області станом на ранок, 26 червня, відомо про 11 постраждалих, повідомив Сарненський міський голова Руслан Серпенінов.

«Станом на 8.00 можу стверджувати, що є вже 11 постраждалих осіб, з них – 4 загиблих. 2 поранених знаходяться у важкому стані в реанімації, і ще 5 осіб отримали різного роду легкі ураження», – йдеться в повідомленні.

З його слів, сьогодні проводитиметься розбирання завалів. Також він наголосив, що власники будівель, які постраждали внаслідок ракетного удару, можуть звертатись у міську раду.

Нагадаємо, раніше повідомляли про трьох загиблих через ракетний обстріл у Сарнах.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, рівне
В тему