0 0000
Новини

Порошенко прокоментував ситуацію з Саакашвілі

Порошенко прокоментував ситуацію з Саакашвілі

Президент України вважає, що за порушення перетину державного кордону відповідальність повинен нести будь хто - терористи зі Сходу чи політики з Заходу.

Про це глава держави Петро Порошенко заявив, коментуючи вчорашній "прорив" на пункті пропуску "Шегині", екс-губернатора Одеської області Михайла Саакашвілі, а також його прихильників.

Порошенко зазначив, що будь-які коментарі від адміністрації будуть виключно в правовому полі. Він нагадав, що ще 26 липня видав указ про позбавлення громадянства Михайла Саакашвілі на підставі рішення Державної міграційної служби.

Президент нагадав, що у Саакашвілі є можливість оскаржити будь-який документ або нормативний акт. Якщо йому не подобаються рішення українських судів, то Саакашвілі може подати в Європейський суд з прав людини, і Порошенко його обов'язково прийме.

Крім того, він нагадав, що з моменту підписання указу, в суд ніхто не звертався. Замість цього вчиняються злочини, які порушують недоторканість державного кордону країни, що є неприпустимим.

Порошенко додав, що Саакашвілі слід з таким же завзяттям пробиватися в Грузію, як він рвався в Україну.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко посварилася з Михайлом Саакашвілі і полетіла в Київ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна
В тему