21 Червня 2022
Новини

Біля Сєвєродонецька росіяни захопили три населені пункти

Біля Сєвєродонецька росіяни захопили три населені пункти
Спрямувавши велику кількість важкої техніки та особового складу, російсько-окупаційні війська захопили селище Тошківка поблизу Сєвєродонецька.
Також ворог захопив село Підлісне та селище Мирна Долина й закріплюється на зайнятих рубежах. Про це захоплення Тошківки повідомив голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, про інші два населені пункти йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

«На напрямку Тошківка — Підлісне ворог оволодів населеними пунктами Підлісне та Мирна Долина, закріплюється на зайнятих рубежах. Також, має частковий успіх в районі населеного пункту Гірське. Штурм у напрямку Високого українські воїни успішно відбили», — йдеться в повідомленні Генштабу.

Водночас Гайдай поінформував, що понад півтори батальйонно-тактичної групи важкої техніки та значна кількість окупантів кинули в напрямок Тошківки. росіяни змогли прорватися і захопити населений пункт.

Коментуючи ситуацію поблизу Лисичанська, очільник ОВА повідомив, що там вдається стримувати ворога, але росіяни почали «дуже потужно» почала обстрілювати місто. Втім, увійти в Лисичанськ чи відрізати його окупанти не можуть.

Згідно із зведенням Генштабу, тривають бойові дії у місті Сєвєродонецьк. Ворог здійснює обстріли із танків та артилерії неподалік Сєвєродонецька, Лисичанська, Воронового, Мирної Долини та Гірського. У напрямках Метьолкіне — Воронове та Метьолкіне — Сиротине ЗСУ відбили ворожу спробу розвідки боєм, противник відійшов.

За даними Генштабу, окупанти закріплюються в населеному пункті Устинівка, ведуть наступ у напрямку Білої Гори, мають частковий успіх, бойові дії тривають.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луганськ, війна з Росією
В тему