15 Червня 2022
Новини

На Дніпропетровщині росіяни обстріляли місто: є загиблі

На Дніпропетровщині росіяни обстріляли місто: є загиблі
На Дніпропетровщині рашисти обстріляли місто Апостолове у ніч проти 15 червня, внаслідок чого загинули чотири людини.

Про це повідомив міський голова Андрій Оса.

Окупанти стріляли з реактивних систем залпового вогню «Ураган». Наслідки обстрілу вже поверхнево ліквідували, але зранку на місці мають працювати вибухотехніки, поліція та Державна служба з надзвичайних ситуацій.

Оса закликає містян бути обережними, оскільки всі місця російських ударів поки що невідомі. Зокрема, посадовець просить не чіпати металеві предмети.

Голова ОВА Валентин Резніченко повідомив про одного пораненого, його госпіталізували. Загалом у місті пошкоджено десяток житлових будинків і лікарня. За його словами, територія обстрілу засипана касетними боєприпасами. Працюють піротехніки. Крім того, ще два удари вночі були у Новомосковському районі.  

Місто Апостолове розташоване у Криворізькому районі на південному заході Дніпропетровщини — неподалік від межі з Херсонською областю.

Нагадаємо, в Дніпропетровській області активні бойові дії не відбуваються. Однак загроза ракетних ударів зберігається.

Наприклад, у ніч проти 11 червня окупанти з РСЗВ «Ураган» та артилерії влучили по двох громадах — Зеленодольській та Широківській. Тоді двоє людей отримали поранення, були пошкоджені будинки, старостат і будинок культури, а село Велика Костромка залишилося без світла та газу.

За словами голови військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула, на Криворізькому напрямку російсько-окупаційні війська ведуть практично цілодобові обстріли по всій лінії зіткнення з реактивних систем залпового вогню, ствольної артилерії і мінометів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, дніпро
В тему