14 Червня 2022
Новини

Що чекати, якщо не пришвидшать постачання зброї Україні

Що чекати, якщо не пришвидшать постачання зброї Україні
Фото ілюстративне

Міністрів оборони, які 15 червня зберуться у Брюсселі, закликають ухвалити рішення для якнайшвидшої передачі зброї Україні.

Про це повідомив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

"Кожен учасник формату "Рамштайн" має заплющити очі й уявити світ, у якому росія перемогла. Ранкові ракети до круасанів, нічні сирени до колискових, зникнення міст із тисячолітньою історією. Цей світ стане реальністю, якщо зберегти поточні темпи постачання зброї. Чекаємо рішення", - зазначив Подоляк.

Нагадаємо, 15 червня у Брюсселі відбудеться зустріч Контактної групи міністрів оборони.з питань оборони України. Це – так званий "Рамштайн-3". Перша зустріч групи підтримки України на рівні глав оборонних відомств відбулася 26 квітня на авіабазі Рамштайн у Німеччині, у ній взяли участь понад 40 країн. Друга зустріч була 23 травня.

13 червня Михайло Подоляк з огляду на майбутню зустріч у Брюсселі заявив, що Україні для паритету у зброї з росією потрібні тисяча гаубиць калібру 155 мм, триста реактивних систем залпового вогню, пів тисячі танків, дві тисячі одиниць бронетехніки і тисяча дронів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, зброя
В тему