11 Червня 2022
Новини

На війні із росією загинув Герой із Волині Іван Чеканюк

На війні із росією загинув Герой із Волині Іван Чеканюк

На війні з росією своє життя за Україну віддав житель села Гірка Полонка Іван Чеканюк.

Боратинська громада Луцького району втратила ще одного Героя .

Військовослужбовець, який ніс службу аеророзвідником, загинув під час виконання бойового завдання у Сєвєродонецьку. Нагороджений орденом «За мужність».

“Позавчора загинув співвласник піцерії в бою під Сєвєродонецьком. Коханий чоловік, люблячий син, вірний друг та відданий Україні воїн – Чеканюк Іван”, – йдеться у повідомленні.

“Нашій сім’ї надзвичайно боляче цим ділитись. Але світ має знати про тебе, герою.

Ти не йшов померти за країну. Ти йшов боротися за наш мир і спокій”, – додала сім’я загиблого.

Співвласники піцерії зазначили, що заклад працює у звичному режимі та чекає  на відвідувачів.

“Сім’я хоче продовжити справу Вані, хоч це дуже важко зараз”, – йдеться у повідомленні.

У піцерії закликали приходити у заклад і підвішувати піцу для військових, підтримувати український бізнес, на податки якого фінансується армія.

“Підтримайте перевірених волонтерів донатами на бойові потреби. Не будьте байдужими, бо ми маємо перемоги цю війну”, – додали вони

Pizza Bro – один із закладів Києва, які після повномасштабного вторгнення росії почали безкоштовно годувати воїнів ЗСУ, тероборони та волонтерів.

Іван брав участь у бойових діях з 2016 року у складі 59-ї окремої механізованої бригади сухопутних військ ЗСУ. Після початку повномасштабного вторгнення росії в Україну воював на Київщині – під Мощуном, Мотижиним, Бузовою, Ясногородкою, Поліським, брав участь в операціях на Миколаївському напрямку.

Церемонія прощання з Іваном Чеканюком відбудеться 11 червня, з 15:00 до 16:00 у Михайлівському соборі на Софіївській площі. Поховають загиблого у місті Києві.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, загибель, війна з Росією
В тему