8 Червня 2022
Новини

«На Херсонщині «росія назавжди», - нардеп Ковальов зізнався у колабораціонізмі

«На Херсонщині «росія назавжди», - нардеп Ковальов зізнався у колабораціонізмі

«Слуга Народу» Олексій Ковальов (його членство призупинили), вважає, що «росія серйозно і назавжди» на тимчасово окупованій частині Херсонщини.

Про це він написав у Facebook.

Екснардеп виїхав на окуповану Херсонщину і зізнався, що співпрацює з російськими загарбниками і підтримав можливу анексію регіону до росії.

"Учора (7 червня) відвідав дуже важливий для мене, та й для всіх фермерів у нашому краї заході – перший заступник керівника адміністрації президента рф сергій кірієнко зустрівся з фермерами Херсонської області.

По-перше, заявили, що росія тут всерйоз і надовго! По-друге, на зустрічі ми озвучили всі наші питання і побажання. Планується повномасштабна інтеграція аграріїв Херсонщини в економічну модель росії.

Гадаю, що скажу не лише про себе, але й про решту учасників зустрічі – люди вийшли з усвідомленням, що росія нас чує і розуміє.

Крім аграрних питань обговорювали і статус Херсонської області – повторю, що росія назавжди і щонайтісніша інтеграція з росією вже триває", - написав він.

У своїй публікації депутат-зрадник також розповів, що окупаційна адміністрація роздала вказівки українським фермерам, що і як їм вирощувати та куди вивозити їхнє зерно для збуту.

Він додав, що російські загарбники будуть залучати херсонських підприємців у російську економіку.

Нагадаємо, на початку квітня Ковальов на своїй facebook-сторінці написав, що поїхав до Голої Пристані на Херсонщині, попри російську окупацію, бо "він має працювати у своєму окрузі". 25 квітня керівництво парламенту заявляло, що не знають, де знаходиться Ковальов і чим він займається.

28 квітня фракція "Слуга народу" повідомила, що призупинила його членство в партії й фракції, а також звернеться до правоохоронців. Нардеп спілкується з російськими військовими на Херсонщині. За його словами, загрози його життю і здоров'ю немає, що викликало побоювання серед української влади щодо його можливої роботи на країну-окупанта.

3 травня депутати виключили Ковальова зі складу фракції "Слуга народу". Наприкінці 2021 року стало відомо, що депутат від "Слуги народу" Олексій Ковальов купив  "4 канал" у екснардепа Дмитра Добродомова.

У грудні 2021 року нардеп спричинив резонансну ДТП на трасі "Київ – Одеса".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: херсон, війна з Росією, депутати, слуга народу
В тему