3 Червня 2022
Новини

«Захищаємо Україну вже 100 днів», - Зеленський записав відеозвернення

«Захищаємо Україну вже 100 днів», - Зеленський записав відеозвернення

100 днів тому росія почала повномасштабну війну проти України, тому Володимир Зеленський звернувся до українців.

Відео він записав біля свого Офісу на вулиці Банковій і оприлюднив у Facebook.

Разом із Зеленським стояли прем'єр Денис Шмигаль, голова Офісу президента Андрій Єрмак, радник глави ОП Михайло Подоляк та керівник провладної фракції в Раді Давид Арахамія. Останні двоє представляють Україну на переговорах з Росією.

"Наша команда - набагато більша. Збройні Сили України - тут. Найголовніше - наш народ тут. Захищаємо Україну вже 100 днів. Перемога за нами. Слава Україні!", - сказав президент.

Нагадаємо, 24 лютого рано вранці росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну з півночі, сходу та півдня. У тому числі - з території Білорусі.

У британській розвідці сьогодні констатували, що за 100 днів російські війська не досягли в Україні жодної стратегічної мети. У відомстві зазначають, що росіянам не вдалося досягти своїх початкових цілей із захоплення Києва та центрів влади України. Завдяки стійкому опору українців та нездатності росіян убезпечити аеродром Гостомеля у перші 24 години, наступальну операцію РФ вдалося відбити. Після провалу початкового плану через помилкові припущення при плануванні та погане тактичне виконання РФ адаптувала свій оперативний план та сфокусувала всю увагу на Донбасі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, володимир зеленський, Україна, Відео T1.ua
В тему

Останні матеріали