28 Травня 2022
Новини

На Львівщині чоловік підірвав авто, в якому були люди

На Львівщині чоловік підірвав авто, в якому були люди
На Львівщині автівку з чотирма пасажирами підірвав чоловік, якому тепер загрожує до 15 років тюрми. 

Люди отримали поранення. Про це повідомила Національна поліція.

Вибух стався 27 травня в автомобілі Mitsubishi на стоянці одного з готелів неподалік кордону з Польщею. Правоохоронці з'ясували, що вибухнула граната — ймовірно, Ф-1. Через це постраждали пасажири: 54-річні жінка, 43-річний чоловік і ще двоє чоловіків, усі — мешканці Київської області. Минулося без загиблих.

За інформацією поліції, гранату в автомобілі залишив знайомий потерпілих — 41-річний киянин, з яким вони мали спільний бізнес-проєкт. Так, за декілька тижнів до цього зловмисник запропонував своїм знайомим передати йому по кілька тисяч доларів. За це він мав придбати автомобілі за кордоном, доставити їх на територію України та віддати клієнтам.

Слідчі кажуть, що люди зрештою передали чоловіку значну суму коштів, проте автомобілі він не придбав, а гроші привласнив. Коли клієнти почали цікавитися, де автомобілі, зловмисник відповів, що обіцяний транспорт найближчим часом має прибути з-за кордону, і разом із ними приїхав на Львівщину — нібито для того, щоб передати там автівки.

Зрештою чоловік вирішив своїх клієнтів вбити. Коли ті сіли в автомобіль, він під надуманим приводом вийшов з автівки, залишивши на передньому пасажирському сидінні сумку з гранатою, яка після цього вибухнула.

Зараз зловмисник вже затриманий, йому готуються обрати запобіжний захід. Чоловіку інкримінують замах на вбивство. За це загрожує від 10 до 15 років в'язниці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: львів, кримінал
В тему