18 Травня 2022
Новини

У Мелітополі партизани вбили рашистів високого рангу

У Мелітополі партизани вбили рашистів високого рангу
російських військових високого рангу ліквідували українські партизани в Мелітополі.

Про це повідомила Запорізька обласна військова адміністрація.

За даними ОВА, окупанти цю ситуацію намагаються приховати. Але 17 травня російські військові в Мелітополі посилено перевіряли приватний транспорт, імовірно, шукаючи партизан.

Також в адміністрації кажуть, що російсько-окупаційні війська завозять до Мелітополя російських пропагандистів, які намагаються переконати місцевих жителів, що на початку масштабного вторгнення Україна нібито здала місто, а також що коли до Мелітополя прийдуть ЗСУ, то місто буде розбомблене.

В ОВА наголошують, що всі ці послання орієнтовані лише на те, аби мелітопольці погодилися на співпрацю з окупантами та перестали довіряти легітимній українській владі.

До слова, наразі під контролем окупантів перебуває частина Запорізької області вздовж Азовського моря, зокрема Мелітополь та Бердянськ.

Вчора, 17 травня, на Запорізькому напрямку росіяни активних бойових дій не вели, писав Генштаб ЗСУ. Аби скувати українські війська, окупанти стріляли із застосуванням ствольної артилерії та мінометів. Одночасно противник здійснює інженерне обладнання другої лінії оборони.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, запоріжжя
В тему