12 Травня 2022
Новини

Так звучить пекло: як рашисти бомбардують «Азовсталь»

Так звучить пекло: як рашисти бомбардують «Азовсталь»

Бомбардування рашистами приміщення меткомбінату "Азовсталі" зафіксували на відео.

Відео оприлюднив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. 

"Так звучить пекло. Так виглядає незламність. Бомба за бомбою. Снаряд за снарядом. Ми всі у невідплатному боргу перед Захисниками Маріуполя", - написав Андрющенко.

Нагадаємо, російські окупанти відмовились щодо процедури extraction захисників Маріуполя морем до нейтральної країни. Також вони сказали, що після вивезення всіх цивільних із бункерів, у них, мовляв, "розв’язані руки".

російські війська штурмують "Азовсталь" із застосуванням авіації, кораблів і сухопутних підрозділів. Командир бригади морських піхотинців Сергій Волина звернувся до американського мільярдера Ілона Маска з проханням посприяти в процедурі екстракції. Командири підрозділів на "Азовсталі" переконані, що ЗСУ можуть розблокувати Маріуполь військовим шляхом. росіяни блокують виходи з підземних бункерів, де ховаються українські захисники, але навіть попри це українські військові здійснюють успішні контратаки проти загарбників.

Віце-прем’єр-міністерка Ірина Верещук заявила, що Україна готова обміняти полонених росіян на важкопоранених військових у підземеллях "Азовсталі".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, маріуполь
В тему