11 Травня 2022
Новини

«Азовець» розповів, чому вони не здаються

«Азовець» розповів, чому вони не здаються

Захисники Маріуполя не можуть здатися росіянам, бо мають наказ тримати оборону "Азовсталі".

Порушити його вони не можуть. Про це в інтерв’ю Sky News розповів офіцер управління розвідки з полку "Азов" Ілля Самойленко.

"Ми не можемо здатися, бо ми не маємо наказу здатися. Ми не порушимо попередній наказ (тримати оборону – ред.). Це неймовірно важливо. Ми не порушуємо накази. Ми чітко виконуємо накази", - сказав Самойленко.

Він також нагадав, що його підрозділ визнаний в росії терористичною організацією. Отже йому і його побратимам загрожувало би ув’язнення.

Самойленко також додав, що всі захисники є свідками російських злочинів у Маріуполі, де окупанти убили понад 25 тисяч людей, тому у росіяни не зацікавлені у тому, щоб лишати їх живими.

Азовець зазначив, що не думає про своє життя, бо "його життя не має значення", але в разі програшу війни наслідки для України будуть катастрофічними.

Нагадаємо, раніше офіцер управління розвідки боєць полку "Азов" Ілля Самойленко розповів, що захисники заблокованого Маріуполя мають чотири варіанти дій, але єдиним прийнятним – є битись. Також він пояснив, що полон означатиме для українських бійців смерть.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, маріуполь
В тему