10 Травня 2022
Новини

На Луганщині росіяни обстрілюють всіх, хто намагається виїхати з області

На Луганщині росіяни обстрілюють всіх, хто намагається виїхати з області
Всі можливі маршрути виїзду з території Луганської області російсько-окупаційні війська 9 травня масовано обстрілювали.
Небезпечно було в Білогорівці та Шипіловому. Тривають бої за Воєводівку, Тошківку та Нижнє. Про це 10 травня повідомив голова ОДА (ОВА) Сергій Гайдай.

Вчора міста та села регіону обстріляли 22 рази. Є руйнування житла в Сєвєродонецьку та Лисичанську. Крім того, в Сєвєродонецьку російський снаряд поцілив у будівлю місцевого осередку Національної поліції — сталося займання, приміщення та обладнання були знищені.

Під час спроби обстеження руйнувань у Шипіловці, де залишаються заблокованими люди, окупанти відкрили вогонь по поліцейських. Внаслідок цього одного співробітника було травмовано.

Жителя Сєвєродонецька, який учора отримав осколкові поранення кінцівок, госпіталізували та доставили до лікарні в Полтаві.

Окупанти продовжують підготовку до наступальних дій у напрямку Сєвєродонецька. Тривають бої за населені пункти Воєводівка, Тошківка та Нижнє.

За попередню добу на території Луганської та Донецької областей успішно відбили 15 атак окупантів: знищено один зенітний ракетний комплекс, 9 танків і 3 артилерійські системи. Також знищили 25 одиниць бойової броньованої техніки, 3 одиниці спеціальної інженерної техніки та 3 автомобілі окупантів, а підрозділи протиповітряної оборони збили один безпілотник типу «Орлан-10».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: луганськ, війна з Росією
В тему