3 Травня 2022
Новини

Яка ситуація в областях України станом на ранок 3 травня

Яка ситуація в областях України станом на ранок 3 травня
У деяких областях України в ніч проти 3 травня було чутно вибухи, і тривали обстріли російсько-окупаційних військ.

Проте в більшості регіонів ніч минула відносно спокійно, - йдеться у зведенні обласних адміністрацій станом на 8:00.

Одещина: в Одесі ніч минула спокійно. Вчора ввечері окупанти завдали ракетного удару, внаслідок чого пошкоджено одну з релігійних споруд, є влучання в об'єкт міської інфраструктури та в житлову будівлю.

В Одесі є один 15-річний загиблий, поранена дівчина. З іншими людьми, що перебували на місці удару, працюють психологи.

Харківщина: вночі знову були обстріли Харкова, за попередньою інформацією, постраждалих немає. У Харківському районі через обстріли сьогодні зранку виникла пожежа на одному з підприємств, дані про поранених уточнюються, працюють рятувальники.

По області окупанти протягом доби обстрілювали Золочів, Барвінкове, Дергачі — жертв немає.

Луганщина: основні зусилля ворога зосереджені на встановленні контролю над Рубіжним та Попасною. Вчора ввечері — потужний обстріл Рубіжного, сьогодні зранку — Новодружеська. Деталі щодо постраждалих та наслідків обстрілів з’ясовуються. Було евакуйовано 20 людей.

Донеччина: з п’ятої ранку — обстріл Вугледара з артилерії. На зараз відомо про трьох загиблих цивільних. Лиман, Авдіївка — під постійними обстрілами. Триває евакуація населення з прифронтової зони. Маріуполь: процес евакуації триває.

Херсонщина: ситуація в області залишається складною, вибухи та обстріли на території області. Окупанти продовжують бойові дії та мародерства на території регіону. Стабільно критична ситуація в окупованих селах.

Миколаївщина: надвечір були обстріли області, завдано удару по акваторії Очакова. Також окупанти обстріляли Миколаїв. Станом на ранок постраждалих нема. Деталі з’ясовуються.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, Україна
В тему

Останні матеріали