20 Квітня 2022
Новини

російські солдати готові бунтувати проти своїх командирів

російські солдати готові бунтувати проти своїх командирів
Фото ілюстративне
Частина російських солдатів готова бунтувати проти своїх командирів, адже ті кинули їх без провізії, не забезпечивши шляхи до відступу.
Про це свідчить перехоплення розмови російського військового зі своїм братом, яке оприлюднила Служба безпеки України. Вони настільки озлоблені на власне керівництво, що обирають з-поміж двох варіантів: розстріляти його на місці або дочекатися приїзду додому і написати «цілий том» заяв у військову прокуратуру рф.

Чоловік на записах розповідає, що російські командири дають накази стріляти по всім цивільним і погрожують статтею за дезертирство тим, хто залишить пост.

«Приїхав наш полкан, який був раніше. Ми питаємо: "Що робити, у нас ні зброї, нічого... Тут БТРи катаються". Він каже: "Їб*ште усіх цивільних. Хто не піде — усіх їб*ште», — йдеться на записах.

Окрім того, солдат поскаржився, їх забули на 3 доби у лісі без води та їжі: «Наше командування, вони отримали провізію: сигарети, харчування… Знаєш, що вони зробили? Керівництво наше нас кинуло і з'їб*лося. І ми не знаємо навіть де вони».

Військовослужбовець заявив, що після повернення готовий написати «цілий том» заяв у військову прокуратуру рф.

«Поки окупанти ще вагаються, українські правоохоронні органи документують усі їхні звірства на території України. У нас далеко не один том… І відповідати доведеться усім причетним!», — зазначили в СБУ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: війна з Росією, сбу
В тему