5 Квітня 2022
Новини

Вони вбивали цілі сім'ї, - головні тези виступу Зеленського в ООН

Вони вбивали цілі сім'ї, - головні тези виступу Зеленського в ООН

Президент України Володимир Зеленський у дистанційному виступі на засіданні Ради безпеки ООН наголосив, що організацію можна розпускати, якщо вона виявиться неспроможною зупинити війну і воєнні злочини, що скоюються в Україні. 

Вашій увазі головні тези виступу глави деравжи: 

У Бучі немає жодного злочину, які б вони не скоїли. Вони вбивали цілі сім'ї – дорослих та дітей, намагалися спалити людей. Декого застрелили на вулицях, деяких убивали в будинках, на них наїжджали танки, поки вони були в авто, жінок ґвалтували та вбивали на очах дітей.

Агресор спровокував продовольчу кризу, яка може призвести до голоду в Африці та Азії та політичний хаос, у країнах, які стикаються з тим, що зникає їхня система безпеки

Світ бачив, що відбувалося в Бучі, світ має побачити, що вони зробили в інших містах і регіонах країни.

Ви знаєте, що скаже РФ на такі дії. Після того, як вони збили Боїнг над Донбасом, що вони говорили в Сирії - вони посилаються на різні версії, навіть заявляють, що це все постановочні кадри.

Мета ООН - підтримання миру, щоб не допускати порушення. Але порушено вже першу статтю статуту. Якщо порушено першу статтю, у чому сенс інших статей? Зараз результат дій РФ - найжахливіші злочини всіх часів.

Російське керівництво веде себе як колонізатор у давнину - вони мають намір перетворити українців на мовчазних рабів, грабують села, крадуть продовольство, виривають золоті сережки з вух, користуються вето в Раді безпеки. Ми не повинні дозволити, щоб це залишилося безкарним.

Якщо ситуація продовжиться, то країни покладатимуться лише на силу зброї, щоб забезпечувати свою безпеку, ООН можна просто закривати.

Всі хто дає злочинні накази постануть перед трибуналом, напевно, таким самим як Нюрнберзький.

Зараз головне перетворення системи ООН. Я пропоную провести конференцію у Києві та обговорити, як реформувати систему безпеки у світі, як підкріпити міжнародне право. На конференції ми поговоримо як гарантувати межі та недоторканність держав, як підкріпити міжнародне право.

Але якщо ви не знаєте, як прийняти рішення, у вас є 2 шляхи - або усунути Росію як джерело війни, щоб Росія не блокувала рішення, пов'язані з її власною агресією, і тоді ми зробимо все, щоб встановився світ. Другий варіант - самоусуньте. Якщо крім розмов ви ні на що не здатні, іншого варіанту не залишається. Україні потрібний світ, Європі потрібний світ, всьому світу потрібний світ.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, війна з Росією, володимир зеленський, оон
В тему