5 Квітня 2022
Новини

росія списує кредити солдатам, яких відправила вбивати українців

росія списує кредити солдатам, яких відправила вбивати українців

Російська армія, яку закинули на війну з Україною, вже наприкінці березня мала серйозні проблеми з морально-бойовим духом, а також з тим, що доходи більшості військових стрімко впали через падіння курсу рубля.

Через це у Кремлі вирішили додатково заохочувати загарбників.

За даними джерел 24 каналу у розвідці, московський фюрер та його поплічники з числа військово-політичного керівництва Росії у середині березня вирішили оголосити про додаткову фінансову підтримку своїх карателів. Для цього всім арміям надіслали термінову телеграму зі сповіщенням про списання боргів за кредитами.

Відповідні документи 18 березня отримали командувачі об'єднаннями, з'єднаннями та в/ч кожного з військових округів Росії. 

Як стверджують розвідники, у Кремлі ще о 15-х числах березня представники вищої влади Росії сподівалися на те, що після додаткової мотивації та перегрупування сил загарбники все ж таки зможуть продовжити просування до столиці та захопити Київ під час штурму останньої надії. Для того, аби особовий склад окупаційних військ був задоволеним діями верховного керівництва армії, командирам доручили провести опитування щодо наявності заборгованості по кредитах у кожного з військових, який бере участь у війні.

Крім того, зібрати відомості щодо позик офіцери мали б серед родин бойовиків. Поклали ці обов'язки на командування на місцях, що значно ускладнило збір даних. Оскільки більшість з угруповань військ у цей час були сковані боями. Втім, Путіну це лише на руку, оскільки тим, кого немає у списках боржників, нічого не спишуть.

Згідно з телеграмою, очільники різних підрозділів загарбницької армії мали подати списки у військово-політичне управління свого військового округу. Роботою з банками та фінансовими структурами над списанням боргів вбивць мають зайнятися військові з пункту постійної дислокації того чи іншого підрозділу.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, кредити
В тему