4 Березня 2022
Новини

Біблія про війну в Україні: як тепер звучить 56 Псалом

Біблія про війну в Україні: як тепер звучить 56 Псалом

Як же по-іншому, по-сучасному тепер зазвучали деякі псалми. Ось, наприклад, Псалом 56.

«Помилуй мене, Боже, бо топче мене чоловік, – цілий день він воює та тисне мене! Чатують мої вороги цілий день, бо багато таких, що воюють завзято проти мене!

Та в день, коли страх оволодіє мною, я надію покладаю на Тебе. На Бога, слово Якого я хвалю, на Бога я надіюся; я не буду боятися. Що зробить мені ця людина?

Всякий день вони перекручують слова мої; всі їхні думки проти мене на зло: Збираються, ховаються, стежать за кроком моїх ніг, щоб спіймати душу мою. Невже вони уникнуть кару за беззаконня?

У Твоєму гніві, Боже, повали народи! Мої скитання Тобі відомі, сльози мої збери в посудину Твою: чи ж не записані вони у книзі Твоїй? Тоді вороги мої відступлять назад, того дня, як я кликати буду.

Та я знаю, що Бог зі мною. І в Бозі я справу свою докінчу, докінчу я в Господі справу! На Бога я надіюся; я не буду боятися. Що може мені заподіяти чоловік?

На мені, о Боже, обітниці Тобі; я принесу Тобі жертву подяки. Бо Ти врятував мою душу від смерті і ноги мої від спотикання, щоб я ходив перед Богом у світлі життя.»

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, церква, війна з Росією
В тему