4 Березня 2022
Новини

Бог урятував захисників України: неймовірне свідчення солдата

Бог урятував захисників України: неймовірне свідчення солдата

У соціальних мережах великої популярності набрало відео, на якому український солдат ділиться свідченням про рятівну силу молитви.

В цьому зізнанні військовий розповів як милосердний Господь урятував життя цілого взводу українських захисників від російських окупантів.

Так, солдат зізнався, що спочатку закликав усіх співвітчизників молитися за ситуацію Україні й тих, хто її захищає, а через декілька годин сталося диво. Як завжди Бог перевершує всі наші очікування.

«Сьогодні зранку я попросив молитися за дуже скорботну ситуацію в країні. І що сталося потім? Протягом трьох–чотирьох годин наші позиції по правому та лівому флангах були дуже жорстоко обстріляні. Наше керівництво прийняло рішення перейти на іншу позицію… змінити місце дислокації. І буквально протягом 25–35 хвилин, відколи ми переїхали, нам сказали: по наших колишніх позиціях велися обстріли. Вже приблизно дві години, як ми переїхали, і нам сказали що там вже все згоріло.

Що я хотів цим сказати? Для всіх, особливо тих, хто не вірив у молитву, раджу вам проаналізувати, подумати ще раз та зрозуміти: Бог може все. Сила молитви розміром з гірчичне зернятко, може рухати гори», – поділився свідченням солдат української армії.

«Тому… Бог єдиний! Молимося, молимося і ще раз молимось! Все буде круто, з нами Бог!» – завершив солдат.

А що ця історія не вигадка, а реальність нашого часу, доводить відео, яке ви можете знайти в Інтернеті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, молитва, церква, війна з Росією
В тему