3 Березня 2022
Новини

В Україну приїхало 16 тисяч іноземних добровольців

В Україну приїхало 16 тисяч іноземних добровольців
До України прибули перші з 16 тисяч іноземних добровольців для боротьби з окупаційними військами РФ.

Про це заявив президент Володимир Зеленський у відеозверненні 3 березня, - пише hromadske.

«Україна щоденно отримує зброю від партнерів. Від справжніх друзів. Щоденно все більше і більше потужної зброї. Україна вже зустрічає іноземних добровольців, які їдуть в нашу державу. Перші з шістнадцяти тисяч. Вони їдуть захищати свободу. Захищати життя. Для нас. Для всіх. І це буде успішно. Я впевнений», — сказав Зеленський. 

Що ще сказав Зеленський?

  • Ми стоїмо так, що окупанти змушені були міняти тактику. Ракетно-бомбові удари Росії по українських містах — це зізнання, що не змогли зробити нічого суттєвого на землі. Усі лінії нашої оборони — збережені. На жодному зі стратегічних напрямків у ворога немає успіху. Вони пригнічені. Вони приречені. Київ вистояв цю ніч і черговий ракетно-бомбовий удар. Спрацювала наша протиповітряна оборона. Херсон, Ізюм — усі інші міста, по яких окупанти били з повітря, нічого їм не віддали. Чернігів, Суми, Миколаїв тримають оборону. Одеса. Вони хочуть зруйнувати ще Одесу. Але побачать лише дно Чорного моря.
  • Ви прийшли руйнувати наші міста. Знищувати наших людей. Забирати у нас все, що нам дорого. Ви відрізаєте мирним мешканцям України електрику, воду, опалення. Ви залишаєте людей без їжі та ліків. Ви розстрілюєте маршрути, за якими можна провести евакуацію. Немає такої зброї, яку ви не використали би проти українців.
  • Ми пережили у своїй історії і на своїй землі — дві Світові війни, три Голодомори, Голокост, Бабин Яр, Великий Терор, вибух в Чорнобилі, окупацію Криму і війну на сході. У нас немає величезної території — від океану до океану, немає ядерної зброї, ми не заповнюємо світовий ринок нафтою і газом. Але у нас є наші люди і наша земля. Для нас це золото. Нам немає що втрачати, окрім власної свободи і гідності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, війна з Росією, Відео T1.ua
В тему