27 Лютого 2022
Новини

Арестович про ситуацію на фронті: у Харкові оточили і знищили 12 авто росіян

Арестович про ситуацію на фронті: у Харкові оточили і знищили 12 авто росіян

За словами радника керівника Офісу Президента Арестович ситуація на фронті змінилася несуттєво.

  • Противник деморалізований. Зранку було лише 2 спроби наступу — близько 12 автомобілів намагалися пройти в Харків, їх оточили і знищили. Харків український!
  • У Києві була спроба просунутися в напрямку міста Буча, Гостомель та Ірпінь — але українська армія здійснила артелерійський авіаційний удар. Лише невеликі сили противника намагаються здійснити розвідку в напрямку Ірпеня. У Бучі частину російських десантників спалили «коктейлями Молотова».
  • На південному фронті без нових просувань противника — ані в напрямок Енергодару, ані Запоріжжя, ані Маріуполя.
  • Те, що до Білорусі прибула російська делегація, означає лише те, що вони втратили ініціативу й не готові до активних бойових дій.
  • Хочемо віддати належне теробороні Івано-Франківської, Тернопільської та Львівської областей, які висунулися на допомогу теробороні Києва. Нашим медикам, які мужньо виконують свої обов?язки.
  • Наші військові і спецслужби зазначають, що сучасна бойова техніка і авіація не наводяться через світлові знаки на стовпах та на дорогах. Закликаємо припинити «полювання на відьом». Не намагайтеся самостійно затримати диверсантів, а сповіщайте поліцію та військових про розташування цих осіб.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: війна з Росією, Україна
В тему