22 Лютого 2022
Новини

Оргкомітет вирішив, хто представить Україну на «Євробаченні»

Оргкомітет вирішив, хто представить Україну на «Євробаченні»
Україну на «Євробаченні-2022» представить Kalush Orchestra

Це вирішив організаційний комітет національного відбору. Музичний гурт погодився. Про це вказано у повідомленні Kalush в Instagram.

«Йо! Kalush Orchestra їде в Турин на «Євробачення-2022» представляти Україну. Нарешті це сталося, ми разом із «Суспільним» розв'язали всі важливі питання та готові разом привести Україну до успіху», — повідомляє гурт.

У Kalush Orchestra вказують, що постійно бачать і відчувають підтримку прихильників. Це, мовляв, довело глядацьке голосування, згідно з яким гурт посів перше місце.  

Нагадаємо, відбір на «Євробачення» виграла співачка Аліна Паш. Проте організацію цього заходу критикували і через те, що ведучий просто під час оголошення декілька разів назвав хибні бали, і через допуск до конкурсу Аліни Паш, яку підозрюють у поїздці в анексований Росією Крим.

Зрештою 16 лютого оргкомітет нацвідбору на «Євробачення» повідомив, що переможницю українського відбору Аліну Паш вирішили не відправляти на конкурс. Причиною називають відповідь прикордонників про те, що довідку про поїздку в Крим співачці не видавали. Тож організатори скористалися пунктом правил, який дозволяє відмовити учаснику в разі приховування чи подання ним неправдивої інформації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, євробачення, музика, Світ
В тему