21 Лютого 2022
Новини

Бойовики за добу 80 разів порушували режим «тиші»: що відомо

Бойовики за добу 80 разів порушували режим «тиші»: що відомо

На Донбасі 20 лютого окупанти 80 разів порушували режим припинення вогню.

Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець зазнав поранення, - інформують у пресштабі операції Об’єднаних сил.

Бойовики стріляли з артилерії калібру 152 мм та 122 мм, мінометів калібру 120 мм та 82 мм, станкових протитанкових та автоматичних станкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Вогонь вони відкривали, зокрема, у бік Красногорівки, Авдіївки, Гранітного, Старогнатівки, Луганська, Опитного, Пісків, Щастя, Тарамчука, Світлодарська, Кримського.

Унаслідок обстрілів один український військовий дістав осколкові поранення середньої тяжкості. Зараз він перебуває в лікарні, стан його здоров’я медики оцінюють як задовільний.

Від початку доби 21 лютого бойовики 8 разів порушили «тишу», до того ж щоразу — із забороненої Мінськими домовленостями зброї. Вони обстріляли Талаківку, Пищевик, Водяне, Красногорівку та Станицю Луганську. Минулося без утрат і поранень з боку українських військових.

Нагадаємо, упродовж останніх кількох днів значно збільшилася кількість обстрілів з боку бойовиків на Донбасі. Так, протягом 19 лютого окупаційні сили 136 разів порушили режим тиші, зокрема використовуючи заборонене озброєння.

Унаслідок обстрілів загинули двоє українських військовослужбовців, ще четверо отримали поранення різного ступеня тяжкості та один ? бойове травмування.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: росія, війна на сході україни, оос, збройні сили україни
В тему