16 Лютого 2022
Новини

У Луцьку гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» презентував новий альбом «Вільні люди»

У Луцьку гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» презентував новий альбом «Вільні люди»

У Луцьку відбулись одразу два концерти гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», у рамках всеукраїнського туру. До слова, тур має охопити сто українських міст, а закінчиться виступом гурту на НСК «Олімпійський» 24 серпня 2022 року.

Організатором концертів у Луцьку виступила Івент-агенція «Tikhonov Agency».

Зауважимо, що «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» люблять у Луцьку, адже кіноконцертний зал «Промінь» був заповнений вщент – квитки розкупили на обидва концерти повністю.

Розпочався виступ гурту із привітання фронтмена Сергія Танчинця: «Дякую, Луцьк, що ви сьогодні з нами! Адже ми привезли до вас новий альбом, який називається «Вільні люди». І сьогодні з величезним задоволенням презентуємо його».

Отож, на початку концерту фанати гурту змогли насолодитися композиціями  «Буду з тобою», та «Забрала ніч». До слова, романтична пісня  «Забрала ніч», за словами Сергія Танчинця,  є чи не найсильнішою у альбомі.

А щодо композиції, яка і дала назву новому альбому гурту – «Вільні люди» - то в ній «закладено сильні символи. І вона про важливі для нас події. Вісім років російсько-української війни, пророкування великого масштабного наступу. Нам потрібно пам’ятати про те, що величезна кількість людей стоїть зі зброєю в руках і робить все можливе, усе від них залежне для того, щоб у нас все було добре. Щоб країна була збережена, щоб незалежність і державність не були втрачені. Ми мусимо дякувати людям-символам. Військовим – у першу чергу».

Наступна пісня – «Липень», була написана у 2020 році, під час того, як в країні був карантин. «Гурт «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ» тоді трішки дисонував, адже ввели обмеження. І ми не могли концертувати. Але ми все це переживемо,   по можливості та за бажанням вакцинуймося. Тож презентуємо спокійну ніжну ліричну пісню «Липень».

«Коли мене запитують, чи є в мене улюблені пісні гурту «БЕZ ОБМЕЖЕНЬ», то мені зазвичай важко відповісти на це запитання. Але ось цю композицію можна назвати однією з найулюбленіших. Адже написана вона про дітей, від батька до сина. Основа цієї пісні написана моїм партнером , співпродюсером Олегом Ходачуком. В нас з ним немало треків, які ми виконуємо. Але ця пісня особлива», - розповів історію створення композиції «Малий» фронтмен гурту.

«Яке у вас було минуле літо? Сподіваюсь, що класне. Бажаю, аби літо 2022 було ще крутіше», - побажав перед виконанням пісні  «ЛітоКамон» Сергій Танчинець.

Під час виконання патріотичної композиції «Героям» увесь зал підспівував гурту, стоячи. Дехто не стримував емоцій та сліз.

Звісно, що коли музиканти відіграли «обов’язковий треклист», зал своїми гучними оваціями викликав їх на «біс».  Відтак, були виконані композиції, які давно стали справжніми українськими хітами,   «Буду з тобою»,  «Зорі запалали» та «Моя країна».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Волинь, луцьк, шоу-бізнес, концерти
В тему