15 Лютого 2022
Новини

У Білорусі закінчила навчання частина російських військових

У Білорусі закінчила навчання частина російських військових

Підрозділи Південного військового округу та Західного військового округу Росії вже завершили військові навчання в Білорусі.

Про це повідомив представник Міноборони Росії Ігор Конашенков, цитує ТАСС.

«У міру закінчення бойової підготовки війська, як і завжди, здійснять марші комбінованим способом до пунктів постійної дислокації», — зазначив Конашенков.

За його словами, підрозділи Південного та Західного військових округів уже виконали свої завдання, тож почали вантажитись до залізничного й автомобільного транспорту. 15 лютого вони вже мають вирушити на свої постійні місця дислокації.

Менше з тим, частина підрозділів залишається у Білорусі: навчання триватимуть до 20 лютого. Конюшенков наголосив, що за останнім етапом білорусько-російських навчань спостерігатимуть військові аташе іноземних держав, акредитовані в Білорусі.

На полігоні Обуз-Леснівський відбудуться бойові стрільби, а бригада морської піхоти спільно з підрозділами Білорусі за підтримки оперативно-тактичної і армійської авіації відпрацює введення оборонного бою та маневрування в різних напрямках.

Нагадаємо, 10 лютого у Білорусі стартували спільні з РФ військові навчання «Союзна рішучість-2022», які триватимуть 10 днів.

Скільки до них залучили солдат — невідомо, однак генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявляв, що в Білорусі перебувають 30 тисяч російських військових.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: білорусь, росія, Україна, війна з Росією
В тему

Останні матеріали