15 Лютого 2022
Новини

Що каже Коломойський про спілкування з Зеленським

Що каже Коломойський про спілкування з Зеленським

Бізнесмен Ігор Коломойський розповів, чи він спілкується з президентом України.

За його словами, зараз він не спілкується з президентом Володимиром Зеленським, оскільки їхнє спілкування може зробити погано їм обом. Про це Коломойський повідомив "Українській правді".

"Ні, звичайно. Ми з ним нормально спілкувалися десь із 2009 року. (А зараз не спілкуємося – ред.) Тому що наше спілкування може зробити погано і мені, і йому. А хорошого нічого. Людина вибрала свій шлях, він президент країни, у нього є своє бачення, програма, плани. Спілкування зі мною дає лише мінус.

А навіщо мені це? Я йому симпатизую, мене все в принципі влаштовує. Я не можу сказати, що на 100% щасливий, але бачу великі позитивні зрушення. Причому конкретні, які ти відчуваєш кожну секунду", - зауважив Коломойський.

Серед таких зрушень він назвав будівництво доріг, наголосивши, що він раніше в аеропорт їхав 40 хвилин, а зараз доїжджає за 25.

Коломойський також запевняє, що не зустрічався та не спілкувався із Зеленським у Буковелі, коли вони на початку січня жили в одному готелі Radisson Blu Resort.

Олігарх додав, що у них із президентом зараз немає жодних стосунків і навіть немає тем для розмови – оскільки, наприклад, у бізнесі вони "не перетинаються".

"Нам від держави нічого не треба. Нас би не чіпали – і дякувати Богу. У нас немає перетинів. Ми не видаємо кредити, а вони нехай не торгують насінням", - сказав Коломойський.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: ігор коломойський, Україна, володимир зеленський, Політика
В тему