11 Лютого 2022
Новини

У луцьких школах відновлять очне навчання: коли

У луцьких школах відновлять очне навчання: коли

Учні 5-11 класів усіх загальноосвітніх закладів Луцької громади з понеділка 14 лютого повертаються до очного навчання. Про це Суспільному повідомив керівник міського управління освіти Віталій Бондар.

Наразі продовжують хворіти на ГРВІ та COVID-19 менше 10% луцьких школярів, - пише ІА Волинські новини.

«Сьогодні (11 лютого – ред.) провели нараду з керівниками шкіл. Всі повідомили, що ситуація покращується, зменшилася захворюваність серед дітей і є необхідність повернутися до звичайного формату роботи», – розповів головний освітянин Луцької громади.

Читати ще: Головний освітянин Луцької громади пояснив, чому на дистанційне навчання пішли лише учні 5-11 класів

Зі слів Віталія Бондара, також зменшилася захворюваність серед педагогів та технічних працівників шкіл. Наразі на лікарняному перебувають 5% працівників закладів освіти. На самоізоляції через коронавірусну інфекцію – 50 класів у 38 школах Луцької громади.

З 26 січня учні 5-11 класів усі загальноосвітніх закладів Луцької громади перейшли на дистанційне навчання. Попередньо онлайн-навчання мало тривати до 6 лютого.

4 лютого в департаменті освіти Луцької громади повідомили про продовження дистанційного навчання та збільшення кількості хворих серед школярів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, освіта
В тему