10 Лютого 2022
Новини

У Луцьку біля одного з ринків облаштовують парковку

У Луцьку біля одного з ринків облаштовують парковку

Біля Центрального ринку Луцька, що розташований на вулиці Глушець, 1, облаштовують стоянку для машин.

9 лютого на території встановили дорожні знаки про платну стоянку. Про це розповів Суспільному директор комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» Олег Бахтай.

Стоянка біля ринку працюватиме з 7:00 до 16:00 і розрахована на 150 місць.

Зі слів Олега Бахтая, вартість однієї години паркування коштуватиме 10 гривень. Оплатити паркування можна буде через смс та за допомогою додатку SmartLutsk, який, зі слів комунальника, повноцінно запрацює до кінця лютого.

«На знаку буде встановлено табличку з QR-кодом, щоб скачати додаток», – говорить Олег Бахтай.

Зі слів посадовця, ділянку на вулиці Глушець, 1 комунальному підприємству для облаштування паркувального майданчика міська рада передала в постійне користування в серпні минулого року.

«Усього в Луцьку є два платні комунальні паркувальні майданчики – на вулиці Карпенка-Карого біля Варшавського ринку та на вулиці Кривий Вал – по 26 паркомісць на кожній стоянці. Цього року в місті мають намір облаштувати ще вісім платних парковок», – додав директор «АвтоПаркСервісу».

Як ми писали, металеві контейнери з лівої частини Центрального ринкуобіцяють демонтувати впродовж 2022 року.

Нагадаємо, у Луцьку до кінця лютого в міськраді напрацюють пропозиції щодооблаштування біля залізничного вокзалу парковкидля мешканців, які приїжджають на вокзал зустріти чи провести своїх близьких.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, ринки
В тему