10 Лютого 2022
Новини

Луцькі муніципали кажуть, що навели лад на автостанції

Луцькі муніципали кажуть, що навели лад на автостанції

Інспектори департаменту муніципальної варти з 1 лютого розпочали чергування на території автостанції №1 у місті Луцьку з метою недопущення порушень громадського порядку, жебрацтва та крадіжок.

Перший тиждень чергування вже дав свій результат – сьогодні на території АС-1 значно спокійніше, особи, які просять гроші та чіпляються до інших, відсутні, - повідомили у пресслужбі варти.

"Останній місяць почастішали скарги громадян на представників ромської національності. Крадіжки, всілякі розбірки та бійки на автостанції за участю ромів стали непоодиноким явищем. Люди скаржилися, що поки купують квиток або знімають готівку із банкомата, особи ромської національності не дають їм проходу", - кажуть муніципали.

Та додають, що впродовж тижня спостерігались випадки, коли неповнолітні особи намагались жебракувати під пильним наглядом та кураторством старших осіб.

"Проте, побачивши працівників муніципальної варти відразу починали ховатись та покидали територію автостанції. Всі випадки використання малолітніх дітей для жебрацтва, що є порушенням Кримінального кодексу України, фіксувалися та передано поліції для належного реагування", - повідомили у варті.

І насамкінець зауважили: "Міська автостанція – це перш за все місце куди приїжджають люди з інших населених пунктів району, області, країни та з-за кордону. Тому, безпека громадян та позитивний імідж міста Луцька є важливим пріоритетом роботи органів місцевої влади.Дане відпрацювання департаментом муніципальної варти буде продовжено".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, луцьк
В тему

Останні матеріали