9 Лютого 2022
Новини

ДТП Трухіна: назвали ім'я водія, який був за кермом

ДТП Трухіна: назвали ім'я водія, який був за кермом

У ДБР повідомили, що за кермом автівки з Олександром Трухіним під час ДТП, був Віктор Склема.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

За інформацією видання, директор ДБР Олексій Сухачов 9 лютого розповів деталі про розслідування аварії з Трухіним, виступаючи на засіданні парламентського комітету з питань правоохоронної діяльності.

Сухачов повідомив, що деякі камери відеоспостереження зафіксували перебування за кермом автомобіля людини у червоному одязі.

"Цією особою виявився Склема Віктор Васильович", – уточнив директор Бюро.

Склема є помічником депутата Полтавської міської ради. На сайті "Полтавщина" пишуть, що чоловік був помічником депутата Полтавської облради від "Слуги народу" Фахраддіна Мухтарова. До слова, Мухтаров також був в автомобілі зі Склемою і Трухіним у момент аварії.

Нагадаємо, депутат від "Слуги народу" Олександр Трухін вчинив ДТП у серпні 2021 року. Тоді внаслідок аварії постраждали шестеро людей, зокрема двоє дітей. За попередньою інформацією, він нібито був напідпитку, а тест на алкоголь проходити відмовився. Нещодавно в Мережі опублікували відеозапис з місця ДТП. На кадрах видно, як Трухін намагається домовитися із поліцейським про те, щоб залишити місце ДТП, та обіцяє згодом "знайтися" з правоохоронцем і "віддячити" йому.  Розслідування справи триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дбр, дтп, аварія, депутати, слуга народу, скандал, резонанс
В тему