9 Лютого 2022
Новини

Прибула дев'ята партія військової допомоги від США

Прибула дев'ята партія військової допомоги від США

В Україну прибув дев'ятий літак із військовою допомогомогою від США.

9 лютого Сполучені Штати Америки надали 80 тонн боєприпасів для ЗСУ. Про це повідомляє в Twitter міністр оборони Олексій Резніков.

«Дев'ята пташка під прапором США та другий вантажний літак військової допомоги для Збройних сил України, який сьогодні прийняв «Бориспіль». До Києва прибуло понад 80 тонн боєприпасів», - наголосив він.

Також сьогодні до аеропорту «Бориспіль» прибув літак із військовою допомогою від Великобританії. На його борту – військові вантажі та обладнання для сил територіальної оборони ЗСУ.

Восьмий літак із США, що прибув 6 лютого, доставив 86 тонн боєприпасів, приблизно стільки ж - попередній 3 лютого. Перша з кількох партій пакета допомоги Збройним силам України на загальну суму $200 мільйонів прибула до київського аеропорту "Бориспіль" вранці 22 січня.

Раніше посол України в Британії Вадим Пристайко розповідав, що Британія передасть протикорабельні ракети Україні для оснащення українських бойових кораблів. Ці ракети дозволять ВМС України протистояти російським кораблям у разі війни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, сша, допомога
В тему