6 Лютого 2022
Новини

На Донбасі під час обстрілів бойовики поранили двох бійців ЗСУ

На Донбасі під час обстрілів бойовики поранили двох бійців ЗСУ

На Донбасі бойовики 5 лютого 6 разів порушили режим припинення вогню.

Вони скинули гранатометні постріли з безпілотника, внаслідок чого було пошкоджено будівлю школи й будинок, а також поранили двох захисників України. Обидва воїни перебувають у медзакладах, стан їхнього здоров’я задовільний. Про це інформує штаб Операції Об’єднаних сил.

Зазначається, що 5 лютого окупанти обстріляли Павлопіль, застосовуючи два БПЛА. З них вони скинули чотири гранатометні постріли, ймовірно ВОГ-17. Вибухи пошкодили будівлю школи. Втрат серед цивільного населення немає.

Також російські найманці двічі відкривали вогонь у бік Пісків – зі стрілецької зброї. Двічі вони обстрілювали позиції українських військових поблизу Пищевика, використовуючи автоматичні станкові й ручні протитанкові гранатомети, стрілецьку зброю.

Крім того, неподалік Березового збройні формування РФ вели обстріл зі стрілецької зброї та автоматичних станкових гранатометів.

Завдяки зусиллям наших воїнів рубежі українських підрозділів залишилися незмінними. За даними штабу ООС, на 07:00 неділі, 6 лютого, порушень режиму "тиші" з боку російсько-окупаційних військ не зафіксовано.

Військовослужбовці Об’єднаних сил контролюють ситуацію та продовжують виконувати завдання з відсічі та стримування збройної агресії Російської Федерації.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: донбас, війна на сході україни, оос, збройні сили україни
В тему