4 Лютого 2022
Новини

«Тисяча Зеленського»: «Приватбанк» оформлює картки для підлітків

«Тисяча Зеленського»: «Приватбанк» оформлює картки для підлітків

У "Приватбанку" за програмою "єПідтримка" почали оформляти картки для повністю щеплених дітей від 14 років.

Про це інформують у банку.

Діти, які вже користуються послугами "Приватбанку", можуть відкрити картку за вакцинацію через додаток Приват24.

Для цього необхідно оновити додаток, зайти у вкладку "Гаманець", натиснути меню "Додати" та вибрати картку "єПідтримка". Щоб отримати гроші достатньо перейти за посиланням у додаток Дія. Опісля треба подати заявку на виплату допомоги на карту.

У такому випадку необхідно пройти ідентифікацію у будь-якому відділенні "Привату". З собою треба мати ідентифікаційний код, український чи закордонний паспорт.

Тоді треба зареєструватися у Приват24 та оформити картку "єПідтримка".

Нагадаємо, гроші вакцинованим українцям виплачують ще з грудня. Нещодавно Кабмін розширив виплату тисячі гривень для дітей від 14 років та збільшив перелік товарів і послуг, на які можна витратити гроші. В уряді запропонували, щоб кошти від держави підлітки могли витратити на проживання у гуртожитку, ЗНО, придбання шкільної канцелярії. Також додали послуги у сфері освіти, культури та спорту, товари спортивного призначення, друковані ЗМІ, шкільне приладдя та канцелярські вироби. Відповідна постанова стане чинною з 7 лютого.

МОН також пропонувало, щоби вакциновані підлітки могли витратити кошти за вакцинацію на позашкільну освіту. У процесі опрацювання зараз і впровадження виплат для дітей від 12 до 14 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: коронавірус, Надзвичайні події, Україна, підлітки, діти, вакцинація
В тему