4 Лютого 2022
Новини

«Євробачення-2022»: Alina Pash представила пісню для нацвідбору

«Євробачення-2022»: Alina Pash представила пісню для нацвідбору

Пісню для нацвідбору на Євробачення-2022 під назвою "Тіні забутих предків" (Shadows of Forgotten Ancestors) презентувала Alina Pash.

Анонс відбувся після того, як виконавицю звинуватили в незаконному відвідуванні окупованого Криму. Композицію вона виклала в YouTube. До слова, залишити коментар про пісню не можна, адже вона вимкнула можливість їх писати під відео.

У пісні Паш згадує богів східнослов'янської міфології, козаків, отаманів та співає, що Україна "буде проростати, як пшениця золота".

Також в композиції є відрізок, в якому співачка читає реп англійською. Приспів  записаний українською та англійською мовами, щоб слухач на європейському конкурсі зміг зрозуміти, що артистка хотіла розповісти своїм виступом.

Нагадаємо, що на минулому тижні навколо нацвідбору розгорівся скандал. В мережі відшукали фотографії Аліни Паш з Москви, зроблені в 2017 році, які вона видалила. Також з'явилася інформація про те, що учасниця їздила в тимчасово окупований Росією Крим.

В пресслужбі зірки відповіли, що вона "ніколи не порушувала правила". Іншими словами, ніколи не виступала на території РФ чи окупованого Криму.

Творці конкурсу не дискваліфікували співачку, бо та "завчасно повідомила, що перетинала кордон Криму з боку України, а співала на приватному заході співвітчизників".

До слова, у нашому попередньому матеріалі, ви можете ознайомитися зі списком фіналістів нацвідбору.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: музика, Світ, євробачення, Україна
В тему