4 Лютого 2022
Новини

На Волині атовця не впускали в автобус

На Волині атовця не впускали в автобус

На Волині водій автобуса «Луцьк-Нововолинськ-Благодатне» відмовився везти пасажира, який показав посвідчення учасника бойових дій.

Після сварки пасажира-пільговика все ж взяли в автобус, проте він буде скаржитися у Волинську ОДА, - повідомив Сергій Петровський.

Чоловік мав доїхати з Луцька до Володимира. На володимирському кільці зупинив громадський транспорт, але коли показав посвідчення, то почув від водія, що той не буде його везти. Він аргументував відмову тим, що у салоні вже є два пасажири з посвідченням УБД, а потім бідкався, що через пільговиків-атовців перевізники не можуть заробити навіть на паливо і згодом «позакриваються».

З атовцем зустрівся перший заступник Володимир-Волинського міського голови Ярослав Матвійчук. Чоловік написав звернення на ім’я міського голови Ігоря Пальонки та депутата обласної ради Ярослава Матвійчука, у якому описав даний випадок. Відповідно до цього розпочалась підготовка листів зі скаргою на дії водія, які скерують замовнику перевезення, а саме департаменту інфраструктури Волинської ОДА.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, громадський транспорт, ато
В тему

Останні матеріали