4 Лютого 2022
Новини

Дніпровський стрілець Рябчук відмовився від усіх своїх свідчень

Дніпровський стрілець Рябчук відмовився від усіх своїх свідчень

Громадськість зібрала нацгвардійцю Артемію Рябчуку, який розстріляв товаришів по службі та жінку на «Південмаші» в Дніпрі, гроші на приватного адвоката.

І сьогодні адвокат заявив, що Рябчук є потерпілим. А сам Артемій заявив, що відмовляється від своїх показань раніше, - повідомив екснардеп Юрій Мосійчук.

Нагадаємо,  27 січня близько 3:40 ночі на території Південного машинобудівного заводу нацгвардієць Артем Рябчук вбив п'ятьох людей та ще п'ятьох поранив. Хлопець - солдат строкової служби, уродженець міста Ізмаїл. Вогонь нападник відкривав з автомата Калашникова. Він розстріляв караул військовослужбовців Нацгвардії, а також співробітницю заводу «Південмаш». Друга жінка — військова Нацгвардії — була поранена.

У ДБР додали, що відкрили "кримінал" за пунктами 1 та 4 ч. 2 ст. 115 ККУ (умисне вбивство двох або більше людей, вчинене з особливою жорстокістю). Затримали військового в в передмісті Дніпра - Підгородньому.

Слідчі перевіряють інформацію, що два місяці тому підозрюваний став свідком бійки солдатів і розповів про неї керівництву, після чого його стали цькувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: дніпро, кримінал, замах на вбивство, вбивство, смерть, нацгвардія
В тему

Останні матеріали