2 Лютого 2022
Новини

У Луцьку біля залізничного вокзалу буде платна парковка

У Луцьку біля залізничного вокзалу буде платна парковка

У Луцьку біля залізничного вокзалу замість місць відстою автобусів обговорюють облаштування платної парковки.

До кінця лютого в міськраді напрацюють пропозиції. Про це мовилося на виконкомі, - пише ІА "Волинські новини".

Мер міста Ігор Поліщук розповів, що дуже багато скарг надходить, що коли люди проводжають чи зустрічають близьких, то не мають де припаркуватися. Посадовець додав, що усе заставлено автобусами на Рожище та іншими, тому потрібно зняти там місце відстою, «хай ці автобуси відстоюються в Рожищі».

«Даю протокольне доручення керівнику відділу транспорту, керівнику департаменту економічної політики та очільнику КП «АвтоПаркСервіс» зробити там парковку для тих, хто приїжджає зустрічати чи проводжати родичів на вокзал», – сказав він.

Міський голова додав, що нерідко ввечері, їдучи на потяг до Києва, люди змушені порушувати ПДР і залишати машини біля розділової смуги через відсутність місць для паркування.

Член виконкому Олександр Серватович зазначив, що ідеться про залізничний автовокзал, а не про автостанцію, тож, відповідно до закону, ці автобуси мають їхати або на АС-1, або на АС-2.

Член виконкому Богдан Денисюк запропонував зробити там платну парковку з можливістю безкоштовно залишати автомобіль на період до 30 хвилин, аби транспортні засоби не залишали там на цілий день.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, автомобіль
В тему