2 Лютого 2022
Новини

У Луцьку хочуть будувати гуртожиток і навчальний корпус: що відомо

У Луцьку хочуть будувати гуртожиток і навчальний корпус: що відомо
Фото ілюстративне

У Луцьку на вулиці Володимирській представники ВНУ імені Лесі Українки планують звести гуртожиток і навчальний корпус.

Нині з трьома інвесторами, які можуть профінансувати будівництво, проводять перемовини. Про це розповів ректор вишу Анатолій Цьось, - пише 12 канал.

Про такий намір мовилося ще наприкінці серпня 2021 року. Цьось зауважив, що була конференція трудового колективу, на якій поставили питання про надання дозволу на початок виготовлення проєктної документації на будівництво споруд для університету відповідно до інвестиційного договору.

За його словами, конференція трудового колективу дала такий дозвіл, і зараз проводяит перемовини із декількома потенційними інвесторами для того, щоб почати розробляти таку документацію.

«Думаю, що за пів року ми вийдемо на якісь конкретні домовленості щодо інвестиційного проєкту і будемо готувати документацію на будівництво гуртожитку. Мова йде про будівництво одного гуртожитку і навчального корпусу в рамках реконструкції цієї казарми, що на Володимирській», – додав очільник вишу.

Також він повідомив, що нині не відомо, хто саме з інвесторів візьметься за роботу. Як зауважив Анатолій Цьось, університету головне, хто більше коштів коштів виділить для університетських споруд у цьому містечку. За його словами, наразі є три потенційні інвестори, які можуть виконувати цю роботу і мають відповідні оборотні кошти. Хто більше дасть для університету – той буде виконувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: луцьк, Волинь, сну ім.лесі українки, освіта, наука
В тему