31 Січня 2022
Новини

В Україну прибуде близько 60 канадських військових

В Україну прибуде близько 60 канадських військових

Канада розширить місію з навчання українських військовослужбовців та направить в Україну близько 60 канадських військових.

Про це повідомила міністр національної оборони Канади Аніта Ананд під час зустрічі із головою МВС України Денисом Монастирським, - інформують в МВС.

Монастирський подякував канадським партнерам за підтримку України та розповів про плани МВС щодо побудови інтелектуального українсько-білоруського та українсько-російського кордону, протяжність якого становить понад 2000 км.

Окрім цього, Монастирський поінформував закордонних колег про внутрішні загрози безпеці країни та про вчорашні затримання осіб, які планували масові заворушення в центрі Києва для дестабілізації ситуації в Україні.

«Ми високо цінуємо підтримку уряду Канади та співпрацю з вами. Сподіваємось на подальше посилення взаємодії між НГУ та Операцією UNIFIER у сфері підготовки військовослужбовців Нацгвардії», - наголосив український міністр.

Варто зауважити, що Польща надала Україні гуманітарну допомогу. 29 вантажівок вже рухаються в країну. Серед гумдопомоги - ковдри, матраци та таборові ліжка (9 тисяч таких комплектів). Частина вантажу становлять різні види одягу, а також медичне приладдя - зокрема, бинти та марля.

Також Польща надасть Україні 2 мільйони масок для захисту від коронавірусної інфекції.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Україна, канада, війна, польща
В тему