28 Січня 2022
Новини

Зниклу волинянку знайшли на Житомирщині: що відомо

Зниклу волинянку знайшли на Житомирщині: що відомо

16-річна мешканка Ковельського району ще 24 січня мала приїхати з с. Кам’янка в смт. Головне до ліцею, але за місцем призначення вона не з’явилася.

Про це повідомляє поліція області.

Як повідомив заступник начальника відділу кримінальної поліції Ковельського РУП Андрій Заньчук, спочатку розшукували дівчину в Ковельському районі. Потім надійшла інформація, що вона може перебувати на Житомирщині, тож відправились на пошуки туди. Зазначають, що правоохоронці опрацьовували кожне повідомлення, опитували місцевих мешканців, підключили на допомогу профільні служби та житомирських колег.

Офіцер додав, що дехто говорив, що бачив дівчину, схожу за описом.

«Ми відпрацьовували так звані «притони», де збирається молодь, обходили будинки кожного села – і так майже дві доби», - говорить офіцер.

27 січня дівчину знайшли за однією з адрес, де проживали заготівельники лісу. Вони розповіли, що дитина прибилася до них і сказала, що може допомагати, бо хоче заробити грошей.

Неповнолітню правоохоронці забрали і доставили в Ковельське РУП, звідки поліцейський офіцер громади привіз її в навчальний заклад.

З матір’ю провели профілактичну бесіду, адже, зі слів дівчини, саме через сварку з нею вона вирішила втекти. Вирішується питання про притягнення її до відповідальності.

З юнкою нині все добре.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, житомир, поліція, розшук
В тему