Відео

У Тернополі розшукують хлопця-демона, який загриз дівчину (відео)

У Тернополі розшукують хлопця-демона, який загриз дівчину (відео)

У Тернополі розшукують молодого хлопця специфічної зовнішності, якого підозрюють у вбивстві майстра тату Тетяни Подашевської.

Дівчині було  лише 27 років, ідеться в сюжеті ТСН.19:30.

Кілька ножових поранень не залишили постраждалій жодного шансу на життя. Жінку знайшли мертвою вранці в найманій квартирі на восьмому поверсі багатоповерхівки в спальному мікрорайоні Тернополя, де Тетяна та її співмешканець проживали останні кілька років.

«Вони були примітні, бо були всі в татуюваннях. Мали тату-салон свій», - кажуть сусіди.

Загиблу знайшла подруга мами в її ж квартирі. Вона вранці своїми ключами відчинила вхідні двері й побачила тіло дівчини. Це відома в місті 27-річна майстер тату-салону. На її тілі поліція виявила численні ножові поранення. Правоохоронці вже оголосили в розшук підозрюваного у вбивстві. Це 25-річний Андрій Горбатюк.  Із власних джерел нам вдалося дізнатися, що недавно співмешканець з'їхав від дівчини жити у Вінницю, і в ніч убивства його в квартирі не було. Копи розшукують товариша пари 26-річного Андрія Горбатюка, якого підозрюють у вбивстві. На сайті поліції фото людини незвичної зовнішності, а в орієнтуванні позначені прикмети: ікла в роті та очі, наче в демона. Про поміченого підозрюваного просять одразу повідомляти правоохоронців.

Зовнішність парубок кардинально змінив п'ять років тому. У нього розрізаний навпіл язик, змінена форма вух, зроблений татуаж очей. Колір білків змінювала саме Подашевська, яку знайшли вбитою. Крім того, у парубка є вшиті під шкіру голови невеличкі роги. За інформацією місцевих журналістів, мама парубка розповіла, що в ніч убивства син повернувся додому та зізнався в убивстві, після чого взяв із дому кілька сотень доларів, перевдягнувся і пішов із квартири.

Тату-салон, у якому працювала Тетяна, зараз закритий – найпевніше, вона обслуговувала клієнтів вдома. Слідство встановлює, чи справді був Горбатюк у неї в гостях цієї ночі. І схоже, є докази цього – із надійних джерел у правоохоронних органах стало відомо, що на шиї вбитої були характерні рани від ікл, наче дівчину хтось погриз. 

Як ми писали, тіло дівчини знайшли близько десятої години ранку 16 квітня зі слідами насильницької смерті у власному помешканні. На тілі загиблої виявлено більше трьох десятків колотих ран. Рани по всьому тілу.


Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, НП
В тему

Останні матеріали