26 Січня 2022
Новини

На Волині відремонтують 7 мостів. Які?

На Волині відремонтують 7 мостів. Які?

У цьому році на Волині Служба місцевих автомобільних доріг планує відремонтувати сім мостів.

Про це повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

У планах – капітальний ремонт семи шляхопроводів та введення в експлуатацію ще двох мостів, ремонт яких розпочали раніше.

Отож, які мости хочуть відремонтувати у 20222 році:

  • два мости у Камінь-Каширському районі (у селах Радошинка та Карасин на автодорозі Личини-Запруддя-Карасин);
  • два мости у Ковельському районі (автодорога Мирин-Мельниця-Бруховичі поблизу села Мельниця та у селі Кругель на автошляху Любохини-Стара Гута-Сьомаки-Кругель-Нові Кошари);
  • два мости у селі Вітоніж Луцького району (а/д Купичів-Озеряни-Новий Мосир-Голоби-/М-19/-Жмудче-Велицьк-Корсині-Берегове-Мильськ-Переспа-/М-19/-Немир-Вітоніж-Ловища-/Т-03-09);
  • міст на автодорозі Сусваль-Маркелівка-Володимирівка у селі Володимирівка Володимир-Волинського району.

Варто зауважити, що в 2021 році капітально відремонтували два мости – на автошляху Стенжаричі-Залужжя-Устилуг у місті Устилуг Володимир-Волинського району та у селі Кривлин Ковельського району на дорозі Мирин-Мельниця-Бруховичі.

Ще два мости стали «перехідними» об’єктами на 2022 рік у зв’язку зі складністю ремонтних робіт: шляхопроводи на автодорогах Селісок-Пожіг у Камінь-Каширському районі та Рудня-Валер’янівка Луцького району. У цьому році їх мають ввести в експлуатацію.

Зазначимо, в підпорядкуванні Служби місцевих автомобільних доріг на Волині перебуває 208 мостів, з них – 105 районного значення та 103 – обласного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: Волинь, ремонт доріг
В тему

Останні матеріали