12 Січня 2022
Новини

Мене згвалтував священник УПЦ МП: заявив француз, який вивчав історію церкви

Мене згвалтував священник УПЦ МП: заявив француз, який вивчав історію церкви

25-річний французький аспірант Ніколя Імбер звинуватив священника УПЦ МП Архімандрита Ахілла у зґвалтуванні.

Хлопець вже написав заяву в в поліцію, проте священник збирається подати зустрічну заяву на студента, - пише ТСН.

Відомо, що француз прибув в Україну для дослідження православ'я, адже вивчає східне православ’я. Також зазначають, що Архімандрит Ахілла служить в монастирі на честь ікони Божої Матері "Києво-Братська" вже багато років.

Хлопець розповів, що спочатку священник провів екскурсію своїми "володіннями": показав господарство при храмі та, власне, і сам храм. Потім, зі слів Ніколя, його посадили за стіл. Нагодували і, незважаючи на строгий піст, напоїли міцними церковними настоянками. Після кількох чарок йому стало зле, і священник запропонував лишитись на ніч. 

"Він дав мені алкоголь. І коли я ліг спати, то відчув, що захворів. У мене була температура. Насправді, у мене явно був COVID", - згадує Ніколя.

За словами аспіранта через погане самопочуття він попросив допомоги у священника.

"Тоді він сказав мені: "Йди сюди!". Запропонував до нього підвестися. Я подумав, що він хотів мені допомогти. А він зробив, що він зробив, доки я був сонний, з температурою", - каже Ніколя.

Хлопець утік зі скандалом і за кілька днів написав заяву в поліцію і виклав усю переписку зі священником у своїй соцмережі. 

За словами архімандрита, поліція вже займається цим питанням.

"Адже я теж не чекатиму, коли такі звинувачення звучатимуть", - зазначив священник. У поліції Київської області уточнили, що громадянин Франції справді подав заяву про злочин. Правоохоронці вже допитали священника. Наразі очікуються результати судово-медичної експертизи.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: київ, згвалтування, церква, кримінал, франція, Відео T1.ua
В тему