12 Січня 2022
Новини

«Епіцентр» попереджає про атаку шахраїв

«Епіцентр» попереджає про атаку шахраїв

Компанія «Епіцентр» заявляє, що у їхній мережі торгових центрів та в інтернет-магазині не проводиться різдвяна акція з миттєвими призами до 500 тис грн.

На сумнівному ресурсі, який не має жодного відношення до офіційного сайту «Епіцентр» та за допомогою розсилок, невідомі поширили фейкову новину про проведення акції з миттєвими подарунками. І навіть оголошено переможців акції.

«Щоб захистити наших клієнтів та покупців від дій шахраїв, переконливо просимо перевіряти умови участі в акціях від Епіцентру на нашому офіційному сайті epicentr.ua, – зазначає Ірина Шинкаренко, заступник голови ТОВ «Епіцентр К» з реклами та маркетингу. – Ми цінуємо довіру мільйонів наших споживачів та прагнемо вберегти їх від зловмисників. У новому році Епіцентр готує для своїх покупців нові акції та пропозиції, про які інформуватиметься через власні офіційні ресурси та соціальні сторінки компанії».

Довідка. Епіцентр К – один із найбільших гравців українського ринку роздрібної торгівлі та лідер у сегменті товарів для дому та ремонту. Станом на грудень 2021 року ритейлер об'єднав понад 70 торгових центрів «Епіцентр», які представлені у всіх регіонах України. До структури групи компаній також входять маркетплейс та інтернет-магазин epicentr.ua, гіпермаркети «Нова Лінія» та цілий ряд виробничих активів у сфері агропромисловості, деревообробки та керамічної плитки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: шахрайство, Україна
В тему