8 Січня 2022
Новини

10 правил, які допоможуть схуднути, стати здоровими та назавжди змінити життя

10 правил, які допоможуть схуднути, стати здоровими та назавжди змінити життя

Про 10 правил для схуднення, здоров'я і взагалі хорошого само почуття розповів фітнес-тренер, консультант зі здорового харчування Юрій Юрійович зі Львова.

  1. Харчове сміття заберіть з раціону.

Змінивши тільки цей один пункт, більшість з вас схудне гарантовано і оздоровиться. Коротко - це цукор, мучне, випічка, ковбаси і т.д.

  1. Алкоголь мінімізувати, а краще виключити, хіба сухе вино залишити червоне в ідеалі, але не більше бокальчика на день маленького!
  2. Питний режим.

Це не попередній пункт, це мова про чисту воду, не з крану з хлоркою, це не здорово і взагалі ця тема для більшості людей є болюча, так як якісна вода в дефіциті зараз. В бутлях також не добра.

  1. Режим харчування.

Важливо і коли і що, харчування своє плануємо, продукти наперед закуповуємо і готуємо. Яке відношення до харчування, таке і відображення в дзеркалі.

  1. Налаштуйтесь на зміну життя.

Це не те саме що на схуднення і на дієту, це назавжди, а не посидіти на дієті. І це не складно, це смачно і не дорожче ніж до цього було.

  1. Вуглеводи.

Обирайте не прості-швидкі, а складні в раціоні повинні переважати. Це і насичує і не дає стрибків цукру в крові і не буде зривів.

  1. Процес приготування страв.

Саме головне забрати з раціону звичку смажити на олії, особливо соняшниковій. 21 століття надворі, є безліч рецептів в неті, "я так готую, бо так мама, баба готувала" вже не актуально, люди тоді готували будь як і їли що було, часи змінились, не потрібно в 21 столітті ходити в валянках, бо так наші пращури ходили і казати, що пательня з сантиметровим нагаром - це класно. 20$ така пательня вартує як у вашої бабці в супермаркеті, є новіші технології і кращі набагато. Я знаю, що "Жигулі кращі за Мерседес", однаково їдуть, дешевше і т.п. це клініка, таким людям нічого не докажеш і не потрібно, так як самі стаєте такими.

  1. Збалансоване харчування : білки, жири, вуглеводи, а не моно раціон.

Отримайте базове поняття, що це таке і коли, та скільки споживати і з яких продуктів.

  1. Фізична активність присутня повинна бути ЗАВЖДИ, це як зуби почисти повинно бути і увійти у звичку. У мене кожен день 40 хвилин займає тренування.
  2. Стрес, негатив і недосипання потрібно забрати з свого життя якомога швидше і токсичних людей.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, львів, здоровий спосіб життя, харчування, Фітнес
В тему