7 Січня 2022
Новини

Якою буде погода на різдвяні свята-2022 на Волині, — повідомили в Укргідрометцентрі

Якою буде погода на різдвяні свята-2022 на Волині, — повідомили в Укргідрометцентрі

В Україні 7 січня 2022 істотних опадів не очікується. За прогнозами синоптиків, на Різдво очікується суха та прохолодна погода.

Про це повідомили у пресслужбі Укргідрометцентру.

Температура повітря на території більшості західних та східних областей буде від трьох морозу до трьох тепла. Вночі стовпчик термометра опуститься до мінус шести.

Читайте також

“8 січня вночі -4..-11°, в Карпатах -10..-15°, вдень від 5° морозу до 1° тепла. 9 січня в більшості областей часом сніг, на півдні з дощем, місцями ожеледь, налипання мокрого снігу, на дорогах ожеледиця. Підвищення температури на 2-5°”, — повідомили в Укргідрометцентрі.

На Волині під час різдвяних свят, зокрема 7, 8 та 9 січня очікується морозна погода без опадів у зв'язку з проходженням на території області холодного атмосферного фронту.

Читайте також

Про це Суспільному телефоном повідомив черговий синоптик обласного центру гідрометеорології Василь Климюк.

З його слів, 7 січня в області та Луцьку буде хмарна погода з проясненнями, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вдень на Волині очікується від чотирьох градусів морозу до одного градуса тепла, в Луцьку – від одного до трьох градусів морозу.

"7 січня ми будемо під впливом антициклону зі Сходу. З 8 січня в області буде переважно без опадів, нічна температура коливатиметься від п'яти до 10 градусів морозу, денна – від нуля до п'яти градусів морозу", – зазначив синоптик.

Читайте також

Аналогічною будуть погодні умови під час вихідних, каже волинський синоптик, 8 та 9 січня: хмарна погода та мороз, проте вночі очікується невеликий сніг.

"Традиційно вже на Новий рік у нас бувають "новорічні" дощі і тепліша температура. Вже на різдвяні свята погода морозна і настає більш зимова погода. І минулого року, і два роки тому погода була аналогічною", – додав Василь Климюк.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, прогноз погоди, погода, Різдво
В тему