6 Січня 2022
Новини

Порошенко повернеться в Україну і піде до Венедіктової. Коли?

Порошенко повернеться в Україну і піде до Венедіктової. Коли?

П'ятий президент України Петро Порошенко повернеться в Україну 17 січня та піде на зустріч із Генпрокуроркою Іриною Венедіктовою.

Також він має планує з'явитися у суді. Про це він повідомив на сторінці у Facebook.

Нардеп додав, що повертаюся не для того, щоби захищатися від Зеленського, а для того, щоб захищати Україну від некомпетентного керівництва і зовнішньої агресії.

Він додав, що з 10 по 15 січня працюватиме в Європі над захистом України від російської агресії.

"Сьогодні слід, попри тривалий святковий період, багато зробити задля активізації західної підтримки нашої держави. Працювати з європейськими та американськими партнерами", – заявив Порошенко.

Нагадаємо, 20 грудня п'ятому президенту оголосили підозру в держзраді. Підставою для цього стала "торгівля з проросійськими бойовиками на Донбасі - купівля вугілля". За версією слідства, у 2014 – 2015 роках Порошенко блокував поставлення вугілля з Південно-Африканської Республіки та на вимогу Росії уклав угоду з бойовиками. Під час оголошення підозри політик перебував у Варшаві. У своєму відеозверненні він сказав, що повернеться в Україну у першій половині січня, але "за своїм графіком". Його адвокат підтвердив, що Порошенко повернеться в Україну, проте "не у ті дати, коли цього хоче прокуратура і ДБР".

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Читайте також
Все про: петро порошенко, Україна, дбр
В тему

Останні матеріали